EL GRUP CREU GROGA OBRE UN NOU HOSPITAL A MATARÓ

L’Hospital Clínic Maresme ocupa una superfície de 3.500 m² al centre de la ciutat de Mataró per donar cobertura hospitalària a tota la comarca del Maresme i compta amb més de 37 especialitats mèdiques. El grup Creu Groga complementa amb aquesta recent incorporació els serveis dels centres mèdics de Calella i Blanes.

Segons el doctor Suárez, Director Mèdic del centre, l’hospital  neix amb l’objectiu de reforçar l’oferta assistencial d’urgències pediàtriques, mèdiques i traumatològiques a la comarca. l’hospital taparà un descobert que hi havia fins ara, ja que no es disposa d’una alternativa privada en aquesta zona.

Estem treballant d’inici amb molta força amb tres línies que al nostre entendre mancaven al Maresme. Estem especialitzant-nos en urgències pediàtriques, unes urgències de qualitat i eficients. Urgències traumatològiques i mèdiques. A tota l’àrea del Maresme hi havia un descobert amb relació a aquest servei que prestem.

De moment tenim 10 llits però esperem que en el termini d’un any podem tenir 20 llits. És un projecte que tot just arrenca ara i que ho haurem d’anar fent progressivament. L’objectiu però reitero és tenir aquest concepte d’hospital a la zona que fins ara no hi havia. Un hospital obert 24 hores amb ingressos, intervencions quirúrgiques, i urgències.

Veure entrevista Dr.Suarez: https://www.youtube.com/watch?v=lpsX0yytGPc