HOSPITAL CLÍNIC MARESME

És un nou concepte d’Hospital privat situat a Mataró que dona servei a l’àrea geogràfica del Maresme. Amb la garantia professional del Grup Creu Groga, és una referencia en cirurgia sense ingrés i en urgències pediàtriques.

Únicament el 10% dels pacients requereixen el seu ingrés en la nostra Unitat d’Hospitalització de curta estada després d’una intervenció quirúrgica, generalment per a un control del dolor de la fase inicial i quan no és possible controlar-lo únicament amb medicació oral. En general, l’alta es produeix entre les 24 i les 48 hores posteriors, com a mitjana.

L’Hospital Clínic Maresme, es troba situat al centre de la ciutat de Mataró, i a 300 metres de distància de l’Estació de Renfe, la platja, la Avinguda del Maresme, i la Nacional II. Les nostres instal·lacions ocupen una superfície de 3.500 m2 i estan equipades amb la més actual tecnologia.

Som una organització orientada a la satisfacció del pacient, i centrada en la qualitat i la seguretat. El nostre equip mèdic multidisciplinari i els nostres quiròfans equipats amb les últimes tecnologies ens permeten oferir amplis serveis i especialitats mèdiques.

El nostre centre té concert amb les principals asseguradores i també posa a disposició dels pacients privats al millor Quadre Mèdic de professionals amb el clar compromís de millorar la vostra salut.

L’equip de l’hospital està centrat en aconseguir la millor experiència per al pacient. La vocació de servei de tots els nostres professionals en un entorn segur, còmode i equipat amb la més actual tecnologia, ofereix la millor experiència possible als nostres pacients. El nostre objectiu, en primer lloc, és recuperar el seu nivell òptim de salut al més aviat possible, en un procés ràpid, segur, informat i participatiu.

  • Tècniques anestèsiques avançades
  • Accés ràpid a l’assistència mèdica i quirúrgica
  • Plans de finançament adaptats a les seves necessitats
  • Ampli Quadre Mèdic per atendre urgències pediàtriques, mèdiques i traumatològiques
  • Experts en cirurgia mínimament invasiva
  • Experts en maneig i control del dolor