GRUP CREU GROGA

L’Hospital Clínic Maresme pertany al Grup Creu Groga, que es va fundar l’any 1983 a Calella. Des d’aleshores , els professionals del centre hem anat madurant a Creu Groga, ens hem casat, hem tingut fills, i fins i tot algun net. Amb els anys han anat arribant nous companys i hem anat formant la família que som a dia avui, prop de 150 persones. També ens han deixat alguns companys pel camí, siguin aquestes paraules de record, un sentit homenatge per a ells.

Al principi vam començar a treballar en un local de 50 metres, on molt il·lusionats, ens vam marcar com a objectiu donar la millor atenció mèdica als nostres veïns de Calella i de l’Alt Maresme.

L’any 1992 vam fer una ampliació del centre de Calella, amb la mateixa il·lusió que al principi, però amb més experiència, així ens vam fer conèixer a molta més gent i vam augmentar els nostres despatxos de consulta, donant entrada a un gran nombre de nous professionals, que a poc a poc ens van anar ajudant a avançar.

Aquelles instal·lacions de seguida se’ns van tornar a quedar petites, de manera que, el 23 d’abril de l’any 2007 ens vam traslladar a un edifici nou de més de 4.000 metres, a peu de la N-II.

Als darreres anys hem assolit nous reptes i hem crescut per poder continuar amb la nostra passió de vetllar per la salut de les persones. En aquesta nova fase del Grup, l’any 2019 vam posar en funcionament els nostres centres mèdics a Blanes, Polimedic Blanes amb una metodologia de treball moderna i eficaç i una tecnologia d’avantguarda, que son elements imprescindibles per a donar la millor assistència de qualitat als nostres pacients.

Al 2020 hem tirat endavant la nostra aposta més decidida, L’Hospital Clínic Maresme situat al bell mig de la ciutat de Mataró, amb un nou concepte d’hospital privat que sens dubte serà un referent en cirurgia i especialitats mèdiques a tota la comarca.

© Copyright - Hospital Clínic Maresme