HABILITATS SOCIALS

Les habilitats socials no són innates, de fet, les aprenem en els primers anys de vida a través de les experiències que tenim amb la gent que ens envolta.

És a partir d’aquests primers contactes socials que anem formant les creences, les actituds i els valors que guiaran la manera com ens relacionem amb els altres.

Per això quan observem l’àrea social del nen/a és freqüent trobar-nos amb dificultats a nivell social com la timidesa, l’expressió emocional, el control d’impulsos, la resolució de conflictes o la interpretació de situacions socials entre d’altres.

Al grup CGO creiem que els tallers grupals són el context idoni per poder aprendre com expressar les necessitats, els desitjos i les opinions de manera adequada i posar-ho en pràctica sota la supervisió d’un professional.

D’aquesta manera, en els nostres tallers treballem per a que el nen/a pugui desenvolupar:

  • La millora de la comunicació interpersonal a nivell verbal i no verbal.

  • Conscienciació emocional. Ser capaç d’identificar correctament les emocions pròpies i les dels altres. Aprendre quina funció té cada emoció i quines són les conductes adequades per transitar-les.

  • Desenvolupament de la capacitat empàtica. Ser capaç de posar-se al lloc de l’altre persona i entendre com la nostra comunicació i les nostres conductes tenen un impacte en les emocions dels altres.

  • Assertivitat. Ser capaç d’expressar les necessitats, les emocions, les opinions i els desitjos respectant als altres i a nosaltres mateixos.

  • Autocontrol. Entendre que li passa al nostre cervell quan ens enfadem i què podem fer per ser respectuosos amb les nostres emocions i amb els altres.

  • Resolució de conflictes. Ser capaç d’expressar el que no ens agrada de una manera assertiva, buscar solucions i reparar el conflicte.

  • Fomentar la cooperació. Entendre que relacionar-nos amb els altres implica aprendre a cooperar per aconseguir objectius comuns.

Si t’interessa que el teu fill/a participi en el taller d’habilitats socials omple el formulari que trobaràs a continuació i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

ENVIA’NS EL TEU TELÈFON A TRAVÉS DEL FORMULARI DE CONTACTE I ET TRUQUEM

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.