Dra. Álvarez Olga

QUADRE MÈDIC

0.000
Contact Information
INFORMACIÓ DETALLADA

La Dra. Olga Álvarez, especialista en Oftalmologia Pediàtrica i Estrabisme, es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona (UB), amb estades formatives a l’Hospital Lhk (Graz, Àustria) i Kantonsspital (Basel, Suïssa). Posteriorment va accedir a una plaça MIR com a resident d’Oftalmologia a l’Hospital Universitari Parc Taulí (Sabadell, Barcelona). Va completar la seva formació amb una estada en Moorfields Eye Hospital (Londres, Regne Unit). Després de finalitzar, va realitzar un programa formatiu de subespecialització en Oftalmologia pediàtrica i estrabisme (Clinical Fellowship) a l’Hospital Pediàtric Great Ormond Street Hospital de Londres (Regne Unit).

Va realitzar els cursos de Doctorat i va aconseguir la suficiència investigadora a l’Hospital de la Vall d’Hebron (Barcelona). Posteriorment va realitzar la tesi doctoral obtenint el grau de doctora en cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des d’octubre de 2018 treballa com a metge especialista en Oftalmologia Pediàtrica i Estrabisme en el Institut Oftalmològic del Centre Mèdic Creu Groga. També treballa com a metge adjunt del Departament d’Oftalmologia a l’Hospital de Mataró.

La Dra. Álvarez combina la seva activitat clínica i quirúrgica, amb ponències i presentacions en cursos i congressos, i publicacions en revistes científiques. Ha obtingut en 3 ocasions el premi a la millor comunicació / ponència en un congrés atorgat per la Fundació Hospital de Nens de Barcelona.

És membre de la Societat Catalana d’Oftalmologia i de la Societat Espanyola de Estrabiologia i Oftalmologia pediàtrica.