Dr. Roset Balada, Oscar

QUADRE MÈDIC

INFORMACIÓ DETALLADA

FORMACIÓ

Octubre 2012 – Maig de 2013: Adquisició del segon nivell de formació en protecció radiològica orientat a la pràctica intervencionista. Curs organitzat per l’Assessoria i Control en Protecció Radiològica i la Societat Catalana de Radiologia i Diagnòstic per la Imatge.

Març de 2013: Obtenció de l’acreditació de Director d’Instal·lacions de raigs X amb finalitats de radiodiagnòstic mèdic. Curs realitzat per l’Assessoria i Control en Protecció Radiològica.

Maig 2006 – Maig del 2011: Especialitat de Angiologia i cirurgia vascular realitzada en el servei de Angiologia i Cirurgia Vascular de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Octubre de 2009: Certificació personal per a la realització de Ecodoppler Vascular del Capítol de Diagnòstic Vascular No Invasiu.

Any 2006: Examen per a accedir a una plaça M.I.R.

Any 2005: Llicenciatura de Medicina i Cirurgia en la Universitat Autònoma de Barcelona (UD Hospital de la Santa Creu i Sant Pau).

Maig de 2005: Participació en la prova de la competència clínica de Pregrau (ACOE). Institut d’Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya.

Any 1999: C.O.O i P.A.A.O. Matrícula d’Honor.

 

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL.

Angiòleg i Cirurgià Vascular en el centre mèdic Creu Groga de Calella des d’ Octubre de 2020

Metge adjunt en el servei de Angiologia i Cirurgia Vascular de l’Hospital de Mataró des d’Octubre de 2018

Angiòleg i Cirurgià Vascular en el centre mèdic Polimèdic de Blanes des de Juliol de 2013

Angiòleg i Cirurgià Vascular en la Clínica Bofill des de Juliol de 2013.

Professor associat del Postgrau d’Infermeria Quirúrgica, anestèsia i reanimació de la Universitat de Girona des del curs 2018-2019.

Metge Adjunt del servei de Angiología i Cirurgia Vascular de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona a jornada completa de Maig de 2011 a Octubre de 2018.

Col·laboració professional com a Angiòleg i Cirurgià Vascular en el centre mèdic Ausiàs Marc de Barcelona de març de 2011 a Juny de 2013.

Col·laboració professional en l’equip assistencial Angio Vascular Projects de la clínica Teknon des de gener de 2008 fins a maig de 2011 realitzant consultes externes, ecodoppler en el laboratori vascular i ajudanties en quiròfan.

Ajudanties en cirurgia de tarda en el servei de Angiologia i Cirurgia Vascular de l’Hospital Plató de Barcelona des de l’any 2006 fins a l’any 2011.

Metge Intern Resident en el servei de Angiologia i Cirurgia Vascular de l’Hospital Germans Trias i Pujol. Des del 23 maig 2006 fins al 20 maig del 2011.

Rotació externa en el laboratori de diagnòstic vascular no invasiu de l’Hospital Valle Hebron amb el Dr.Escribano i Dr.Samsó durant el mes de Juny de 2009.

Col·laboració professional en l’empresa privada ASINSA realitzant assistència mèdica urgent a domicili: 26 Febrer al 30 Abril de 2006

 

ASSOCIACIONS PROFESSIONALS

Membre agregat de la Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears des de l’any 2002. Número de soci 8356.

Membre agregat en la Societat Catalana d’Angiologia i Cirurgia Vascular i Endovascular (SCACVE) des de l’any 2006

Membre agregat en la Societat Espanyola de Angiología i Cirurgia Vascular i Endovascular des de l’any 2007

Col·laborant actualment com a membre de la Advisory Board d’úlceres vasculars organitzada per la SEACV i els laboratoris URGO per a la creació de protocols.