Dr. Arcos, Gabriel

QUADRE MÈDIC

0.000
Contact Information
INFORMACIÓ DETALLADA

El Dr. Gabriel Arcos Algaba és llicenciat en Medicina per la Universitat Nacional de Tucumán – Argentina.

Per a realitzar la seva especialitat va venir a Espanya i ho va fer via MIR (2009) obtenint el lloc 266 de 11.326 aspirants, la qual cosa li va permetre realitzar l’especialitat d’Oftalmologia al servei d’oftalmologia de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.
Una vegada finalitzada l’especialitat d’Oftalmologia, va continuar la seva formació en l’àmbit de la retina mèdic quirúrgica, realitzant un Màster en l’Institut de Microcirurgia Ocular (IMO) de Barcelona, on amplia els seus coneixements al costat de prestigiosos especialistes en la matèria.
Mostrant gran inquietud per la retina i les seves noves tecnologies va ser el primer oftalmòleg a incorporar-se a l’equip de Optretina (2013 – actualitat) com a consultor internacional d’imatges retinianes, convertint-se en un expert en el diagnòstic clínic de patologies retinianes, i brindant
assessoria en la incorporació de la intel·ligència artificial a l’anàlisi d’imatges retinianes.

Desenvolupa la seva activitat assistencial i quirúrgica formant part del departament de retina de l’Hospital de Mataró (2014-2015). Es va incorporar al servei de l’Hospital Sant Rafael (2015 – 2018), en el qual va focalitzar la seva activitat quirúrgica per a convertir-se en un expert en la cirurgia de cataractes.
La seva activitat privada es desenvolupa en diversos centres mèdics; Clínica del Vallès Sabadell (2014 – 2016), Centri Mèdic Amedics Barcelona (2015 – actualitat), Centri Mèdic Creu Groga, Calella (2015 – actualitat). En aquest període centra la seva formació en la cirurgia de la presbícia amb les lents trifocals (cirurgies de cataractes Premium) i seguint la seva passió per l’oftalmologia es va incorporar a l’equip de cirurgia refractiva de l’Hospital General de Catalunya del qual forma part en l’actualitat.Actualment és oftalmòleg de referència en retina mèdic-quirúrgica i en cirurgia refractiva dels centres en els quals treballa.