Sr. Costa, Xavier

QUADRE MÈDIC

0.000
Contact Information
INFORMACIÓ DETALLADA

El Sr. Xavier Costa és ​Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona en la branca clínica infantojuvenil i és el responsable de la Unitat de Psicologia, Psiquiatria i Logopèdia del Centre Mèdic Creu Groga.

ADULTS I ADOLESCENTS: Trastorns de personalitat (inclòs TLP), Trastorns derivats de situacions traumàtiques (ex.TEPT), Trastorns dissociatius, Trastorns psicosomàtics, Trastorns d’ansietat (Trastorn d’Ansietat Social, TAG, atacs de pànic, agorafòbia, hipocondria), Trastorns de la son, Trastorns adaptatius TOC, TCA lleu-moderat, Dols, Problemes de relacions familiars, Addiccions substàncies i noves tecnologies, Reeducacions psicopedagògiques, TDAH, TEA funcional, Dislèxia.

INFANTIL: Trastorns de personalitat (inclòs TLP), Trastorns derivats de situacions traumàtiques (ex.TEPT), Trastorns dissociatius, Trastorns psicosomàtics, Trastorns d’ansietat (Trastorn d’Ansietat Social, TAG, atacs de pànic, agorafòbia, hipocondria), Trastorns de la son, Trastorns adaptatius TOC, TCA lleu-moderat, Dols, Problemes de relacions familiars, Addiccions substàncies i noves tecnologies.

Ha cursat:

  • Màster en Drogodependències i Addiccions a la Universitat de Barcelona.
  • Postgraduat en Problemes de Conducta. Fundació Adana
  • Postgraduat en Problemes de l’Aprenentatge. Fundació Adana
  • Postgraduat en TDAH. Fundació Adana.