Dr. Sanmartín Sánchez, Victor

CUADRO MÉDICO

0.000
Contact Information
INFORMACIÓ DETALLADA

FORMACIÓ:

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (O.B) l’any 2007 ,

cursant els estudis en L’ Hospital Universitari de Bellvitge.

Metge especialista en Pediatria i Àrees Específiques (2013). Hospital de Mataró –

Consorci Sanitari del Maresme. Mataró (Barcelona).

Membre de la Associació Catalana de Pediatria i de l’Associació Espanyola de Pediatria.

Membre del Grup de Treball d’Ecografia de la Societat Espanyola d’Urgències de Pediatria.

Instructor de Reanimació Cardiopulmonar neonatal. Acreditat pel Grup de Reanimació Cardiopulmonar Neonatal de la Societat Espanyola de Neonatologia.

Instructor de Suport Vital pediàtric (SVAP). Avalat pel Consell Català de Reanimació, Grup Espanyol de Reanimació Cardiopulmonar Pediàtrica i Neonatal i European Resuscitation Council (ERC).

Màster en Urgències de Pediatria per la Universitat Catòlica de València. 65 ECTS.

 

 

EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL:

Hospital de Mataró (Maig 2013-Febrer 2016):

  • Atenció continuada urgències pediàtriques
  • Guàrdies de Planta/Neonatologia

Hospital Clinico-Casa Maternitat (Julio-Noviembre 2013)

  • Guàrdies de Neonatologia

Hospital General de Catalunya (Juny 2014 – Febrer 2016)

  • Guàrdies de Neonatologia i UCI-Pediàtrica

Hospital Universitari Dr. Josep Trueta (Febrer 2017 – Novembre 2019)

  • Metge adjunt a jornada completa en la Unitat de Crítics (UCI- Pediàtrica i UCI-Neonatal)
  • Guàrdies d’atenció continuada (Unitat de Crítics)

Hospital QuirónSalud del Vallés (Novembre 2017-Maig 2019)

  • Metge adjunt a jornada completa amb atenció en Urgències, Sala de Parts- Neonatologia i consultes externes de pediatria.
  • Responsable de la Unitat Neonatal (Unitat Nivell 1)
  • Guàrdies d’atenció continuada

 

CURSOS I CONGRESSOS: 

Diploma de Reanimació Cardiopulmonar Pediàtrica Bàsica Instrumentada per a residents de pediatria i cirurgia pediàtrica. Acreditat pel Grup Espanyol de Reanimació Pediàtrica i Neonatal i el Consell Català de Formació Mèdica Continuada. Octubre de 2009.

Diploma de Reanimació Cardiopulmonar Pediàtrica i Neonatal avançada. Acreditat pel Grup Espanyol de Reanimació Pediàtrica i Neonatal i el Consell Català de Formació Mèdica Continuada. Novembre de 2012.

Diploma de Reanimació Neonatal Avançada. Acreditat pel Grup de Reanimació Cardiopulmonar Neonatal de la Societat Espanyola de Neonatologia. Celebrat a l’Hospital de Mataró el 28 d’octubre de 2010.

Diploma d’instructor en Reanimació Cardiopulmonar Neonatal. Acreditat pel Grup de Reanimació Cardiopulmonar Neonatal de la Societat Espanyola de Neonatologia. Celebrat a l’Hospital Sant Joan de Déu. Febrer 2013

XXV Curs de Suport Vital Avançat al Trauma pediàtric (SVATP). Organitzat per l’Associació Asturiana de Vigilància intensiva Pediàtrica i acreditat per la Societat Espanyola de Vigilància intensiva Pediàtrica. Celebrat a l’Hospital Universitari d’Oviedo de l’11 al 14 de març de 2013.

Curs de Formació en Malalties Rares Metabòliques (1a Edició). Curs organitzat per la Societat Espanyola d’Errors Innats del Metabolisme. Realitzat on-line durant el curs acadèmic 2009-2010

II Programa de Formació Continuada d’Urgències Pediàtriques en Atenció Primària. Curs on-line realitzat entre maig i octubre de 2010.

III Curs d’Actualització en Hematologia Pediàtrica. Servei d’Hematologia de l’Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona. Celebrat a Barcelona el febrer de 2012.

“XLIII Curs de postgrau. XVI Curs d’Endocrinologia Pediàtrica”. Celebrat a Barcelona els dies 8 i 9 de març de 2012. Organitzat pel Servei de Pediatria de l’Hospital Vall d’Hebron i la Càtedra de Pediatria de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Curs Expert Universitari en Urgències de Pediatria. Universitat Catòlica de València. 2015.

Realització En línia.

Curs de ventilació no invasiva 2015. Hospital Universitari Central d’Astúries. Oviedo.

Realització En línia

Curs de Transport Pediàtric i Neonatal 2016. Hospital Universitari Central d’Astúries.

Oviedo. Realització En línia

Curs d’Ecografia en el Pacient Crític Pediàtric 2016. Hospital Universitari Central d’Astúries. Oviedo. Realització En línia

VI Curs d’Ecografia en Vigilància intensiva pediàtrica, neonatals i urgències de pediatria.

Hospital Universitari Parc Tauli. Sabadell. Març 2019

 

PUBLICACIONS

Comunicació oral presentada en l’IX Curs de Infectología Pediàtrica: “Osteomielitis Crònica en el nen immigrant: una patologia importada?”. Autors: Victor Sanmartín Sánchez i col·laboradors. Celebrat a Barcelona els dies 11 i 12 de febrer del 2010 a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Pòster presentat en la XV Reunió de la Societat Espanyola d’Urgències de Pediatria “Característiques del Debut Diabètic en El nostre Mitjà” Autors : Victor Sanmatin Sanchez i col·laboradors. Celebrat a Sevilla del 15 al 17 d’abril de 2010.

Comunicació oral en format Pòster presentat en el 10è Congrés de Pediatres de la Llengua Catalana. “Lupues Eritematós Neonatal: una dermatosis infradiagnòstica” Autors : Victor Sanmatin Sanchez i col·laboradors. Celebrat en Ciutadella (Menorca) del dia 22 al 24 d’abril del 2010.

 

Pòster presentat en el 59 Congrés de la AEP “Osteomileitis Crònica en el nen immigrant” Autors : Victor Sanmatin Sanchez i col·laboradors. Celebrat en Maspalomas (Gran Canària) del 3 al 5 de Juny de 2010.

Comunicació oral presentada en el X Curs de Infectología Pediàtrica: “Abceso de Psoes com a causa infreqüent de coixesa en la infància”. Autors: Victor Sanmartín Sánchez i col·laboradors. Celebrat a Barcelona el dia 7 de febrer del 2011 a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Comunicació oral en forma de cas clínic presentada en el Fòrum d’Aplicació de la: Procalcitonina en Urgències Pediàtriques “Ús de la procalcitonina en els crisi got- oclusives en els pacients afectis de drepanocitosis”. Autors: Victor Sanmartín Sánchez i col·laboradors. Celebrat a Barcelona el dia 4 de març de 2011.

Premi BRAHMS al millor cas clínic pel treball: “Ús de la procalcitonina en els crisi got-oclusives en els pacients afectis de drepanocitosis. Presentada en el Fòrum d’Aplicació de la Procalcitonina en Urgències Pediàtriques.

Comunicació oral en format Pòster presentat en el 5th Europediatrics. “Acute Transverse Myelitis as a rare causi of chest pain in children” Autors : Victor Sanmatin Sanchez i col·laboradors. Celebrat en Vienna del 23 al 26 de Juny.

Comunicació oral en format Pòster presentat en el 60 Congrés de la AEP. Síndrome Toràcica Aguda i Segrest Esplènic en una pacient afecta de Drepanocitosis” Autors : Victor Sanmatin Sanchez i col·laboradors. Celebrat a Valladolid del 16 al 18 de Juny de 2011.

Comunicació oral com a ponent en el marc de les II Jornades MIR de la Societat Espanyola d’Urgències de Pediatria: “L’electrocardiograma en les urgències pediàtriques”. Autor: Victor Sanmartín Sánchez.

Estudi clínic prospectiu (pendent de presentació per a publicació): Valoració de l’ús de la Procalcitonina en la població pediàtrica afecta de malaltia de cèl·lules falciformes. Autors: Victor Sanmartin Sanchez i col·laboradors.