Dra. Planet, Núria

QUADRE MÈDIC

0.000
Contact Information
INFORMACIÓ DETALLADA

FORMACIÓ ACADÈMICA:

2004-2010: Llicenciatura en Medicina. Universitat de Barcelona, Hospital Clínic Campus Casanova.

2011-2015 Formació Especialitzada Especialitat: Psiquiatria Consorci Sanitari i Universitari Parc Taulí, Sabadell.

FORMACIÓ COMPLEMENTARIA:

Se t- Oct 2014 Institut de Medicina Legal de Catalunya, Servei de Psiquiatria Forense. Realització de pericials penals, civils i socials.

Nov – Des 2014 Centre Penitenciari Quatre Camins, Unitat de Psiquiatria Penitenciària.

Hospitalització i consultes.

EXPERIENCIA PROFESSIONAL:

Hospital Clínic i Provincial de Barcelona: Staff servei d’urgències, guàrdies de Psiquiatria.

Consorci Sanitari del Maresme, Hospital de Mataró. Servei urgències de Psiquiatria, Unitat de Curta Estada Funcions: valoració estat psicopatològic i decisió d’ingrés a la unitat d’aguts de psiquiatria o seguiment a nivell ambulatori per part de CSMA o MAP.

Consorci Sanitari del Maresme, Hospital de Mataró.   Centre de Salut Mental Adults. Funcions: Realització de primeres visites derivades des de ABS o Urgències. Realització de visites de seguiment, ajust de tractament psicofarmacològic, coordinació amb psicologia, infermeria i treball social,  de pacients TMS i no-TMS de la zona de referència.  Staff servei d’urgències, guàrdies de Psiquiatria.

Consorci Sanitari del Maresme, Hospital de Mataró. Centre atenció i seguiment a les Drogodependències. Funcions: CCEE CAS: Realització de primeres visites derivades des de ABS o Urgències. Realització de visites de seguiment, ajust de tractament psicofarmacològic, coordinació amb psicologia, infermeria, treball social i educadora social. Hospitalització de pacients ingressats via CAS a la planta de psiquiatria i seguiment via interconsulta de pacients ingressat a altres especialitats del Consorci Sanitari del Maresme amb trastorn per ús de substàncies. Dispensari de psiquiatria 2h setmanals  de la unitat VIH-PSQ.